Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, June 11, 2009

Friendship


Friendship ataupun persahabatan .. apa pun kita kata ianya berkaitan dgn berkawan .. aku mmg ramai kawan .. tak kiralah apa bangsa pun, aku berkawan .. mcm kat opis kengkawan semer tak kira peringkat umur dan jantina .. semer aku kawan .. pastu kat class, tak kira apa bangsa pun aku kawan .. dan paling best kawan aku alicia .. chinese, female n married .. pastu group discussion aku lak ada 5 org .. yg dah kawin pun ada, single pun ada .. jadi apa masalahnya kalau berkawan kan .. perlukah berkawan tu hanya utk perempuan dgn perempuan je .. lelaki dgn lelaki je .. pastu kalau org tu dah kahwin, dia kena kawan dgn org yg dah kahwin je .. errr boleh ke mcm tu ?? tu kawan apa nama tu ?? yg penting, kita kalau berkawan kena ikhlas kan .. pastu kalau kawan kita tu tengah susah ke apa ke, kita cubalah membantu mana yg terdaya .. bukannya kita berkawan time happy je .. time sepi kita tinggalkan .. hmmm susah mcm tu .. sbb tu, aku tak kisah pun nak keluar dgn org lelaki ke .. perempuan ke .. dah kahwin ke .. bujang ke .. india ke cina ke .. yang penting, kita kena ingat diri kita dan pandai jaga diri .. tu je kan .. jadi pada kengkawan aku kat luar sana tu, nanti kita calling² ye .. sbb minggu ni jadual sangat padat .. kesimpulan dari entri ni ialah, kita berkawan tak kira apa pun status, jantina dan darjat .. yg penting ikhlas berkawan .. setuju ???

2 comments:

CT NORAMIZA said...

walaupun hanya di alam maya, tetap kawan kan? hehehehe...

Aida said...

CT NORAMIZA ~
betul .. tetap kawan .. sbb berkawan ni terlalu luar maksudnya .. dan saya suka berkawan .. :)