Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 29, 2009

Sukaneka ~ Adin

sabtu lepas adin nya taska ada hari sukaneka .. last year tak dapat nak join sbb adin demam panas masa tu .. jadinya, tahun ni dia punya semangat tu lain mcm skit lah .. sampai tak nak tdo mlm sbb tak sabar nak tunggu pagi .. pastu masa pi cari kasut sukan dia, ingat nak lah beli yg ok skit, tp dia pulak berkenan kan kasut lain .. hmm ikut jelah adin .. janji awak suka .. lg pun kasut yg awak pilih tu murah .. hehehe .. jimat duit mama ni .. boleh mama buat blanja ..
seawal jam 7 pg kita org dah gerak keluar .. kita org tu adalah aku, adin dan adik .. mr hubby ?? hmm tlg mandi kan anak saja .. dia tak pegi sbb ada a few part yg tak elok lg gara² chickne pox .. jadi kami bertiga saja .. kita org jln kaki je pegi kat padang tu .. dekat je kan .. pepagi ni mmg lah matahari tak naik lg .. tp, tak semer kanak² ribena ni punctual .. kalau ikut kat jadual, 7.15 dah mula perasmian .. tp pukul 8.00 pun masih ada lg yg baru sampai .. hmm nak buat mcm mana .. tu lah nama dia janji melayu kan ..
adin masuk 3-4 acara gak .. pastu dapatlah hadiah .. mcm bekas air, bekas makan .. hmm hadiah standard kan masa kita kecik² dulu .. sama je .. tp, adin ni aku tengok dia ni pemalu skit .. dah lah cikgu dia tu suka panggil dia baca doa .. hmmm .. awak nak jadi ustad ye adin ?? makin sejuklah perut mama ni .. hahahaha .. jom layan pic je lah sebelum aku mengarut tah apa² kan ..


pengetua sekolah ..

hmmm .. ni time perbarisan .. adin rumah biru ..

1st game imbang pundi kacang

acara kedua lari dlm guni

ni acara apa ye ..err .. tak ingat lah .. tp couple adin tu pendek skit lah ..

ok .. yg lelain ni aku dah tak ingat acara apa .. tp yg musical chair tu best .. ;)

2 comments:

nURmALa mAZLan said...

seronok sekali part ibu bapa tu..ahahaha~

mummy1011 said...

adin.. adin.. adin...
mummy miss u already...