Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 8, 2009

Sapa Kahwin ??


yeayyyy .. aku dgn gigihnya telah ke muar .. seawal jam 10.30am, fetch aidil kat umah dia pastu terus masuk highway sg besi dan nak terus ke senawang utk fetch kak ida lak .. tp yg buat aku hangin satu badan, dekat pukul 1 tengahari baru kita org sampai senawang .. jam yg takde punca .. sampaikan ikut lane yg paling mahal pun lambat sampai .. korang bayangkan, sampaikan driver kereta perodua tu duk geleng kepala selama 4 minit sbb kita org ni pemandu yg berhemah ..

pic kat atas ni utk kereta² ni semer nak exit kat mlk .. aduhaiiii .. pening kepala .. time ni dah pukul 1 lebih .. dan kita org sampai kat muar dlm pukul 2 lebih .. exactly heading kat umah nana dah pukul 3 .. yaiiii .. banyak tul acara yg aku dah terlepas .. nak buat mcm mana .. 6/6 tu public holiday sbb hari jadi agung bertembung lak dgn school holiday hah jawabnya semer duk bercuti dan ada majlis kahwin .. apa pun, aku happy lah sbb dapat gak luangkan sikit masa utk kenduri nana tu .. walaupun aku bukan VVIP .. hehehe

hantaran utk both side .. (kiri : raqeem to nana, kanan : nana tu raqeem a.k.a brian)

cek dari raqeem utk nana dan gitar dari nana utk raqeem

ni pasangan mempelai di kamar beradu dan sebelah tu pelamin yg bertemakan putih gading

not ready yet .. hah ok .. so sweet ...

ok .. keris tu dah boleh simpan ye ..

family besar raqeem @ brian ..

family pic nana

lupa lak pic dgn pengantin .. hehehe

To Nana & Raqeem @ Brian,
Selamat Pengantin Baru ..
Semoga kekal ke akhir hayat ...

5 comments:

eZa said...

mane gbr korang ngn pengantin? ;)

nURmALa mAZLan said...

akak sedara ngan nana ke kak?

Aida said...

eZa ~ done .. ingat malas nak publish muka kita org ni .. hehehe

mala ~ ehh tak lah .. kengkawan jerkkk .. teman tapi mesra kata org .. hehehe

A.R.A.S.H. 910 said...

simple & nice...i like =)

hangus1011 said...

OOOOO KO PEGI UMAH NANA BOLEH...
SINGGAH MELAKA PUN TAK... SEMAK