Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, June 16, 2009

KLCC oh KLCC

ni citer last week sebenarnya .. last week adik ipar aku ada interview keje .. dia dtg bertiga dgn anak buah aku skali .. mlm lepas interview tu, dia nak berjln .. aku tak kisah je .. sbb the kiddos pun dah lama tak keluar since adik kena chicken pox tu kan .. jadi dlm pukul 8pm mcm tu kita org gerak ke klcc .. pegi naik kete cham sbb besa skit compare kete mr hubby .. mujur jln pun tak jammed sangat sbb masih lagi cuti skolah kan .. parking senang je nak dapat .. ingat nak lah cari makan kat dlm tu, tp dorang ni cuma nak melepak sajork kat tempat air pancut tu .. cissss .. sabar jelah .. bila dah melepak, apa lagi .. sesi berposing berlatar kan klcc .. the kiddos tu suka lah sbb dapat berlari, melompat dan menjerit .. mmg lah ramai org tp aku buat derk je .. dah mmg lumrah anak² suka mcm tu kan .. jadi aku buat tak reti .. cuma aku risau je kalau² dorang terjatuh kat dlm kolam tu .. hehehe .. kalau jatuh, sure aku akan jadi hulk hogan ataupun tarzan .. jom tengok pic jelah .. aku malas nak type panjang² ..

kak ngah and my sil, yanti .. pastu my mr hubby dgn kak ngah

us .. err mcm tak nampak pape pun .. klcc di waktu malam .. mmg gah sungguh !!

3 insan yg penting dlm hidup aku ..

ni dina @ adik .. anak manja abah ..

2 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

wah family outing..huhu =)

Aida said...

A.R.A.S.H ~ hmm tulah tu .. nak keluar weekend, dorang lak tengah sakit .. so, keluar je lah mlm .. hahaha