Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, June 4, 2009

Tanda Kenangan


hmm .. bestnya dengar kengkawan pegi oberc ni .. seronokkkan .. berjln tanpa pelu memikirkan hal kerja dan segalanya .. dan kawan saya ni bergambar sakan .. kalau kamera dulu² entah berapa roll gamaknya habis .. lama gak kawan saya ni pi london .. mcm mama aqila pun berjln lama sungguh .. habis di shoppingnya setiap destinasi kan marsha kan .. hehehe .. jadi kawan saya bg ole² key chain ni .. sangat menarik .. tq ..

dan kad kecil di atas di terima dari fuzila .. hmm .. masa dia last day tu, salam² dan peluk² semer pastu berjuraian lah air mata .. mungkin dah mmg bukan rezeki dia kat opis ni kan .. moga awak sukses di tempat baru hendaknya .. yg penting, jgn lupa persahabatan kita .. ;)

5 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

i pun dpt..huhu (^_~)

Aida said...

A.R.A.S.H ~ tu lah tu .. hehehe .. bestkan .. :)

dila~noor said...

wow..fuzi g london ke kak aida?
bestnye..betuah badan..

die nak pindah mane?

kak aida pun ok pe..dh g jakarta..bandung..hihih

Aida said...

dilla ~ ekceli yg pegi london tu syahrul lah .. yg fuzi tu dia kan dah tak berkhidmat kat sini lg .. kira 2 in nya citer ni .. hehehe

Anonymous said...

i pegi london?? wakakaka..bile la tu..mintak² masin la mulut dila tu..

i dah takde jodoh ngan psmb la dila~jodohku di tempat lain..kak aida..i'm gonna miss u (^O^) waaaaaaaaaa