Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, June 23, 2009

KMK ~ SimbiosiS


korang tentu tau apa maksud KMK atau pun kumpulan mutu kerja .. kmk ni selalunya ala² pertandingan dlm sesebuah syarikat utk meningkatkan mutu kerja lah .. tahun lepas aku join group lain tp disebabkan ada beberapa masalah teknikal, group aku tu dibubarkan dan aku telah join group SimbiosiS .. hadiah mmg lumayan dan selalunya akan mewakili syarikat dan lawan di kementerian lak antara jabatan .. tahun ni format pertandingan berubah .. kalau dulu, semer group akan bertanding .. tp lah ni hanya 5 terbaik saja yg akan bertanding .. jadi kumpulan aku ni salah satu group yg tercicir utk ke akhir .. sedey mmg sedey tp nak buat mcm mana .. itu tandanya takde rezekikan .. apa pun, group aku best termasuk lah fasi yg agak rock dan kewl !!

group pic .. left to right : kak ida, kak ana, me, kak jue, En Aidi, kak ijan, kak ros, Pn Suzie, mizul dan depan skit tu epul .. pic yg satu lagi tu sham selepas mizul .. geng SimbiosiS

ni masa tengah tunggu turn .. err apsal en aidi tu pegang perut ?? pregnant ke ??

kat luar posing kat dlm tu pun aku sibuk posing .. gilerr .. mana nak menang ?? menang posing boleh lah ... hahahaha

juri dan pengkritik .. see u guys next year !!! ;p

4 comments:

dila~noor said...

en. aidi dan perut mmg tak dpt dipisahkan..hehehehe

Aida said...

dila~noor,
harap² en aidi tu tak masuk lah blog kak aida ni .. hehehe

fuzila said...

bukan ke tahun lepas kak aida satu group ngan sy? group mende ntah namenyer....

Aida said...

fuzila,
hah .. satu group dgn awak lah .. tp group tu dah dibubarkan .. atas alasan apa tah .. so, kak aida join group HEK yg lain pulak ..