Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, June 10, 2009

Serang Hendap

err .. ni bukan lah citer bukit kepong ke atau sarjan hassan ke .. tp ni kes serang hendap rumah pengantin sebelum masanya .. hehehe .. serius lah .. masa pi kahwin nana tu, esoknya aku ada jemputan kenduri kat rumah member kat melaka lak .. member ni adalah sesama yg join pesta bowling .. jadinya, alang² dah pegi rumah nana tu aku ingat nak terus je ke rumah dia nak bagi hadiah sbb confirm ahad tu aku tak dapat nak turun .. dlm keadaan yg takde alamat umah (kes kad tertinggal kat opis lah ni .. ) aku, kak ida dan co-pilot aidil selamberrr je berjln tanpa arah .. nasib tank masih lg penuh berisi .. nak di jadikan cerita, dlm kita org sesat tu aku ada bertanyalah org kat situ mcm mana nak pegi ke rumah intan tu .. yg herannya, kita org mmg dah sampai kat tempat tu .. apa lah punya org melaka .. buat malu je tak tau tempat .. pastu bila dah sampai call intan suruh dia keluar sbb aku takut salah rumah .. hehehe .. pengantin pun keluar dgn tangan dan kaki dah siap berinai semer .. dan muka pun dah siap bercukur andam .. hmmmm, bestnya jadi pengantin kan .. dapat lah aku tengok bilik pengantin dan hantaran semer .. cuma pengantin yg dah siap je aku tak dapat tengok .. takpe .. nanti culik je pic kat fb dia .. hehehe ..

pelamin kaler pink + silver

hantaran masih lagi pink dan katil pun dah pink .. maknanya intan ni mmg minah PINK

aku dan co-pilot aidil and kak ida pun dgn co-pilot

aku, kak ida dan pengantin intan

intan and hubby

INTAN DAN EN SUAMI,
SELAMAT PENGANTIN BARU & SEMOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT
WISH U ALL THE BEST

NOTA KAKI : ENTRI NI PUN TERPAKSALAH IKUT KALER PINK GAK SBB MENGIKUT TEMA .. :)

3 comments:

nURmALa mAZLan said...

ooo...
ingat kan serang hendap pekebenda tadi..
rupanya serang hendap pengantin x siap lagi

A.R.A.S.H. 910 said...

dulu ada gak g umah member awal camni..sbb xde masa kan..huhu

Aida said...

mala ~ hehehe .. tu lah tu .. serang hendap pengantin yg tak siap .. kelakar je ..

A.R.A.S.H ~
hmmm .. tu lah masa yg suntuk dan keadaan yg tak mengizinkan .. kalau tak sure kita org akan melepak lagi lama .. :)