Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, August 12, 2009

8.8.2009 ~ Helmie's Wedding

entry ni saja aku buat khas utk kawan aku helmi .. sabtu lepas ada reception utk side dia kat melaka .. kira dorang ni bersanding utk 3 beradik sekali .. sanding je sama hari tp hari nikah nya lain² .. aku kenal helmi ni sejak aku darjah 1 lagi .. bapak dia tu cikgu muzik kat skolah aku dan kebetulan lak bapak dia tu kawan ayah aku .. hmm jadinya, baiklah sesangat kan .. ingat lagi kalau zaman skolah dulu, mcm² pertandingan yg kita org masuk .. tp pertandingan yg lebih kpd nyanyi² lah atau pun showmanship in group .. hahaha .. kalau ingat balik mmg senak perut nak gelak ..
kalau dah bapak nya cikgu muzik, anak² sure akan mengikut .. adik-beradik dia ni semer berbakat utk main alat muzik .. kau cakap je apa alat muzik semer dorang ni bley main .. sampaikan waktu kahwin pun sempat lg buat surprise utk wife tersayang .. dan helmi ni ada group dia sendiri .. kalau korang selalu pi sacc mall kat shah alam tu, sure pernah dengar group melayan union ni perform kat situ .. kalau tak silap aku, time bulan ramadhan mmg selalu ada show kat situ .. ok lah ucapan khas dari aku ni khas utk

Helmi & Suzie
Hai & Hubby
Syeera & Hubby


Selamat Pengantin Baru .. Moga kekal hingga ke akhir hayat hendaknya .. AMIN

pelamin utk 3 pasang mempelai .. pastu kek ni 3 tingkat dan 3 pengantin .. hmm aci lah ..

helmi dan suzie .. aku suka lah tengok baju suzie .. cantik ..

left pic hairanie dan hubby, right pic syeera dan Hubby

hmm .. keyboard ni mmg dari sekolah rendah dah terror ..

time ni lagu I'm Yours khas utk Suzie .. cayalah beb ..

poco² ni mcm dah jadi wajib lak kan .. hahaha ...

5 comments:

Mrs Zamzuri said...

baju suzie tuh mmg cun! terasa nak buat majlis lagi nih. hahahahaha..

Aida said...

tu lah tu .. baju kau pun sama gak qmie .. errr .. kau buat lah wedding anniversary next year .. muahahaa ..

nURmALa mAZLan said...

fuh!!!
pengantin siap main gitar tu
ada class

Marsha~ said...

perghh.. pengantin 6 ye?? tk pernah tgk lagi.. baju suzie mmg cantik

Aida said...

mala ~ tu lah pasal .. tp kalau org mmg dah musician, tak kira tempat ttp nak perform gak .. tp kan, time dia nyanyi utk wife dia tu yg best tu ..

marsha ~ hah .. saya pun 1st time gak sbb biasa nampak pengantin 4 je .. tp ni mmg lain lah dan pelamin dia pun cantik kan .. dan baju suzie, mmg cantik .. saya suka ..