Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, August 19, 2009

Study Group

bila dah tua² baru nak blaja, confirm otak ni mcm tepu je kan .. tp, alhamdulillah sbb otak aku masih lg berfungsi walaupun agak lambat skit .. so far result exam masih lg flying colors .. cuma utk paper Mr Tan tu je aku frust skit .. sbb aku bley lak terbuat silap .. pada aku kesilapan tu mmg tak bley nak dimaafkan sbb fav subject aku .. alhamdulillah, sbb assignment dapat membantu aku utk maintain kan markah .. citer pasal exam, mesti ada study group .. hah kali ni aku saja je nak citer pasal member study group aku ni .. kalau korang ingat aku pernah buat entry pasal Friendship kan yg mana kat dlm entry tu, aku citer aku kawan tak kira bangsa, jantina dan status org tu .. jadinya kot mana lah tau ada org salah faham sbb kat dlm tu aku cakap laki org pun aku kawan .. takutlah pulak kot mr hubby salah sangka .. dlm study group aku tu ada 5 org .. 3 dah kahwin 2 masih bujang .. yg dah kahwin aku, kak ina dgn firos .. hah .. yg firos ni lah laki org yg aku kawan .. dgn dia ni asyik nak gaduh je tp dia baik .. mulut je laser .. kita org selalu gaduh dan bg fakta yg berbeza .. tp fakat fakta tu betul sebenarnya .. saja je nak gaduh .. ok yg bujang lak sunny dgn mai .. ekceli sunny tu org siam dan dia bangsa budha .. tp cakap melayu mmg klass .. yg mai ni lak org sg buloh .. dekat je dgn umah aku .. kot aku malas nak bawak kereta, aku tumpang dia .. tempat study group adalah mc d kepong 24 hrs .. minggu ni adalah minggu study sbb ahad ni exam .. perghhhh .. berpeluh ketiak bila dengar exam .. kalut, malut, berserabut, kusut dan segala lah yg kat dlm kepala ni .. jom layan pic candid yg aku sempat amik ..

yg 1st pic tu sunny dgn mai .. time ni bersungguh buat subject Mr Tan .. 2nd pic tu, firos ..

bila time aku je gegar .. hampehh tul ..

p/s : korang mmg best .. friends ever ok .. ;) :

3 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

gud luck! =)

Aida said...

A.R.A.S.H 910 ~ tq ..

Marsha~ said...

gud luck!!! makan kismis byk2.. hehehehe