Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, August 4, 2009

Kita Serangggggg

hehehe .. ni bukan serang apa pun .. tp serang member opis aku yg kebetulan dorang celebrate birthday dia awal sehari .. mmg perancangan amat teliti dan empunya diri mmg tak tahu lansung akan rancangan utk menyerang tu .. dan kebetulan, hari tu pulak ada pesta makanan buah-buahan tempatan kan .. lagi lah dia tak sedar akan perkara ni .. credit utk kak ida and the geng .. jom kita tengok sapa yg kena serang .. huhu ..



us with birthday girl Yasmin ..

lokasi kejadian : perkarangan opis
masa kejadian : lepas keje ye
mangsa : Yasmin Ashikin
umur mangsa : di Rahsiakan utk keselamatan

** errr aku tak beli lg bday present utk min .. masih mencari sesuatu yg valuable .. harap maklum ..

4 comments:

CT NORAMIZA said...

eee sedapnya kek tu aida, nak2 plak perut tengah lapaq ni :)

Aida said...

hmm .. tu lah .. kek tu perisa vanilla .. birthday girl tak makan kek coklat .. hehehe ..

A.R.A.S.H. 910 said...

abes si yasmin....lalala

Aida said...

A.R.A.S.H ~ hmm tu lah tu .. kejam sungguh kengkawan semer .. dan kebetulan lah semer baru kekenyangan makan buah kan .. huhu