Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, August 4, 2009

Nur Amyra Roslan


pls welcome to our new family members .. Nur Amyra Roslan .. ni 2nd baby utk anak kakak aku yg sulong Mariam and her husband Roslan@ Lelek .. kira dah sepasang dah anak dia .. and coming soon lak, adik aku dilla lak yg akan meletop pulak .. and me, will coming soooooooon .. hehehehe .. bila lah aku nak balik melaka tengok myra ni kan .. tengok pipi mmg geram ...

8 comments:

Mrs Zamzuri said...

montel!! Pipi dia sgt gebu! hehehe..

Aida said...

tu lah tu .. geram je aku tengok gambar .. kalau aku balik melaka, confirm lah kena gigit dgn aku ni hah .. hahahaha

eZa said...

congrats along! :D

jgn bagi dekat kat aku. merah pipi budak tuh aku cubit kang.. hehehe :D

Aida said...

eZa, hmm .. kalau kat kau merah pipi kena cubit .. tp kalau dgn aku, confirm kena gigit .. gerammm tengok gebu mcm kuih pau .. hahaha

Marsha~ said...

tembamnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aida said...

hmmm .. tu lah dia .. anak pompuan mmg tembam kan .. bum-bum btul .. rasa nak gigit je .. hehehe

A.R.A.S.H. 910 said...

tahniah =)

Aida said...

A.R.A.S.H ~ tima kasih ..