Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Sunday, August 16, 2009

Roti Jala

hmmm .. anak bujang aku ni dari bulan lepas lagi dah request nak makan roti jala .. tp aku tak sempat nak buat sampai lah smalam baru sempat nak buat .. pepagi aku dah masak kari dia pastu balik dari kenduri kahwin, baru aku adun tepung utk buatkan roti jala tu .. dlm maghrib baru aku menjala .. hahaha .. punyalah lenguh aku ni nak menjala .. siap je satu, adin masuk mulut .. siap je lagi satu, adin ngap lagi .. ok lah kan .. aku suka tengok dia makan .. sbb dia akan makan dgn bersemangat nya .. hahaha .. sbb tu badan dia dah bulat sangat .. nak dukung pun tak larat dah .. minggu depan kan dah nak puasa .. lagi lah dia tak sabar nak puasa .. kalau last year dia dapat puasa 24 hari, harap tahun ni dapat lah 30 hari ye sayang ... nanti mama bagi reward iaitu balik umah atuk 4 hari 3 malam .. hahahaha .. aci kan .. atau pun kita tunggu je abah bawak kita pegi bkt tinggi sbb abah dah survey dah hotel semer .. cumer nak pegi bila tu tak tau lah lagi bila .. kita tunggu je ye ...

tengok anak bujang aku tu .. syok je dia makan kan ..

hmmm .. nanti bulan pose confirm hari-hari nak roti jala ..

ni my special guest .. hehehe .. ni kak long my niece .. tq tlg cik aida ye .. nanti bagi reward ok ..

2 comments:

Mrs Zamzuri said...

ko janji nak ajor aku buat roti jala nih kan????? aku nk resipi kuah ko tuh..

Aida said...

ooo .. bley je qmie .. takde masalah sbb zam suka kan .. nanti aku email kat ko cara nak buat ye ..