Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, November 4, 2010

Cenggeng ehhh Cengeng .. :)

korang tau kan maksud cengeng tu ? aku pun tak ingat mana dapat ayat ni .. kalau tak silap aku maksud cengeng tu kuat nangis lah .. sampai lah ni aku akan guna ayat cengeng tu ..
citer pasal cenggeng ni bukan apa .. kisah anak pompuan aku kat rumah tu lah .. asal hari isnin nak pegi sekolah, mesti air mata dia bergenang .. mcm sebak sangat dia tengok aku tengah siap² nak pegi keje .. apsal lah dia mcm ni ?? dulu masa aku ada kelas tiap² hari ahad, takde plak dia buat perangai .. lah ni bila weekend aku dah ada kat rumah dia buat plak perangai mcm ni .. haishhh .. agak kalau cuti panjang mcm mana lah agaknya kan ..
kadang terpikir, alangkah bagusnya kalau aku ni seorang hartawan yg bley je duduk kat rumah membesarkan badan anak .. tp aku bukan seorang hartawan .. apa tah lagi anak jutawan .. jadi kenalah kerja .. kalau tak kerja, mcm mana mama ni nak jln² overc .. KEJISSS je kan statement .. hahaha .. ok .. aku dah plan utk next year .. ingat nak bawak anak² berjln ke bali nanti .. aku kena lah tunggu tiket murah lagi .. kali ni nak bawak mak dan adik aku yg bongsu tu .. senang skit kan .. utk mr hubby yg kalau rajin nak baca blog aku ni, bley lah nanti hulur² lagi duit utk kami ye .. hehehe ..
ok, balik pada citer asal .. mcm mana nak hilangkan cenggeng anak ni ?? mcm mana terror pun aku dan mcm mana ganas pun aku, bila nampak anak tu nangis pasti akan sentap kan ?? jadi samalah mcm aku .. nampak je muka ganas dgn badan ganas, tp hati tu mcm semut .. kecik nauuuuuu !!! haishhhhh

kesilapan ejaan telah dibetulkan .. hehehe

3 comments:

eZa said...

cenggeng ke cengeng?

norliezeryna said...

cengeng ler kakak

Aida said...

eza, hahaha .. salah eja ..


angah .. ok .. dah betulkan ..