Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, November 30, 2010

Mama Vs Dina

aku fikirkan pengantin je yg sibuk nak berinai .. tp org keliling pengantin pun sibuk berinai .. termasuk lah aku dgn dina .. hahaha .. tp aku tak lah galak nak berinai 2 belah tangan .. aku berinai sebelah je tp anak dara aku tu sampai 2 belah tangan .. yg tak tahan tu siap bawak ke tdo tu .. jenuh lah aku ni duk pegang tangan dia takut² inai tu terkena toto .. sudah lah toto pun pinjam toto mak .. haishhhh .. tu citer part anak aku .. citer biras aku plak lagi lah .. dia duk pakai 2 belah tangan, pastu anak dia dlm buai dah tak bley nak angkat sbb mak duk sibuk berinai .. hahaha .. tension je adik ipar aku dgn kerenah bini dia .. nak buat mcm mana .. time kenduri ni jelah pun org sibuk nak berinai .. kalau ikut aku, mmg 2 belah tangan aku nak pakai .. tp memikirkan inai tu mcm tak cukup, aku pakai sebelah je lah .. rasa mcm tak balance je tangan ni .. takpe, nanti kalau ada kengkawan yg balik dari Makkah bley lah aku kecek skit inai Makkah tu .. sbb inai Makkah tu lagi merah .. korang suka inai tak ?? apa hah petua yg betul utk merahkan inai ?? yg aku tau, kalau daun inai tu dah pernah buat mandi jenazah confirm nanti inai tu tak merah .. itu kata org lah .. sbb dulu² masa aku kecik² aku rajin mintak daun inai kat rumah org .. pastu nanti org tu mesti cakap jgn buat mandi jenazah .. dah amik 5-6 urat nak mandi jenazah apa kan .. ada yg lagi malapetaka bila org cakap kalau dah tak virgin, pakai inai tentu tak merah .. hahaha .. bley guna ke statement tu ??

2 comments:

Marsha~ said...

hahahaha.. anak dara tetaaaaaaaaapp anak dara kan?? tahan pulak dia nak pakai sampai 10 jari ek

Aida said...

marsha, tu lah pasal .. sanggup bersengkang mata tunggu turn .. dah tdo pun sanggup bangun balik .. haishh