Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, November 24, 2010

Sambutan Deepavali ~ 1 Malaysia

baru ni opis kita org dapat jemputan dari ksm utk attend majlis sambutan deepavali .. di sbbkan time dah cuti sekolah, rata² kakitangan kerajaan ramai yg tak bley join .. jadi kami yg agensi² di bawah kerajaan ni kenalah memenuhkan dewan tersebut .. dah nama pun makan free, confirmlah ramai nak pegi kan .. utk unit aku, mmg rata² pegi .. tp kami banyak yg car pool .. nak pegi sendiri, takut tak sempat dgn nak balik rumah segala bagai kan .. dari opis, terus je kami ke dewan puspanita puri, presint 10 .. tempat dia mmg besar .. utk function org kawin pun mmg kelassss .. hehehe .. majlis ni, pm dan tpm akan hadir sama dan aku & the geng dapat table sebelah red carpet .. dan dlm kepala aku ni, dah ada plan baikkkk punya .. tunggu punya tunggu, dlm pukul 8.45 pm pun dtg .. berarak lah dgn bunyi gendang dan paluan kompang .. aku ?? hehehe .. kan dah cakap tadi ada plan baik .. harus lah aku terselit di celah kaum india utk mengambil gambar pm .. yg part paling best, aku dapat salam tpm .. wahhh time tu senyum dah sampai telinga dah .. tu baru dapat salam tpm .. agaknya kalau aku dapat salam pm, harus aku tak cuci tangan aku .. kenangan woooo .. sbb excited nampak pm senyum kat aku, terus terlupa nak amik pic dia .. hampehhh betul aku ni .. kononnya pm tu senyum kat aku sorang lah tu .. bluweeekkk .. gila ke apee pm nak senyum kat aku sorang .. berperasaan betul lah aku ni .. hahaha .. jom layan gambar ..

yg ni mesti wajiblah .. kata 1 malaysia kan .. :)

bergambar adalah wajib bagi team kami ..

bersama En Aidi dan jugak deputy chief executive Mr Neela Mehan ..

ni paling mahal lah .. dengan Ministry KSM ..

ni sebelum pm senyum kat aku .. ;p

4 comments:

Marsha~ said...

ewah... nape tak pakai saree?? hehehe..

Arash Libra said...

wah sempat bergambar...kitaorg dah cabot awalll..opsss

Aida said...

marsha, mcm mana nak pakai .. notis suruh pegi pun pada hari yg sama .. hehehe

Aida said...

Arash, mana tak sempat .. kita org punya meja ni semer pb berebut nak duduk .. ikut perancangan awal, nampak je muka lepas tu terus cabut .. huhu