Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, November 18, 2010

i City, Shah Alam

disbbkan the kiddos dapat result best, mr hubby pun bawak lah kami jln² .. sebelah siang kan kami dah ke sekolah the kiddos, jadi sebelah mlm nya kami ke i-city .. wohoo .. asyik tengok gambar je teringin gak kan .. tp rasanya aku kot yg pernah cakap nak ke situ .. finally, sampai jugak .. pada mereka yg tak sampai lagi, korang mmg kena pegi .. sbb suasana dia mmg best .. terang benderang dgn lampu yg berwarna warni ..
chop!! sebelum korang sampai ke tempat ni, korang jgn masuk yg parking berbayar .. sbb tak worth it! bayar rm10, tp tempat parking sangap!! berhabuk segala bagai .. jadi korang parking je kat luar .. aku pun baru tau sbb 1st time pegi kan .. tp ada untung lah kalau parking yg rm10 tu sbb bley masuk area snow dan juga smart decoration secara percuma .. tp kalau beli tiket entrance pun baru rm2 per person .. kalau ada 5 org, kira untung lah kan .. ;p
tempat ni kalau pegi mlm mmg menarik .. dan kalau korang pakai kamera dlsr mmg mantap .. di sbbkan aku cuma pakai kamera cap sony yg tetiba je habis bateri dan camera cap nokia n95 pun menggantikan diri .. hasil yang telah dicurah amatlah berbaloi walaupun tak mantap .. hehehe
jom tengok pic jelah .. nanti entah apa yg aku merepek plak ..

view dia mmg cantik tak dinafkan .. SHANTIKKKK
the kiddos yg dah mula pandai berposing .. mmuahhhh .. <*_*>

sponsorship oleh en berbaju merah yg berkepala licin .. penaja bersama, i lah .. sapa lagi kan .. ;p

4 comments:

Marsha~ said...

cantheknyeeeeeeeeeeee.. sgt colorful ek..

Aida said...

marsha, best .. bawaklah qila dan ariq ke sana .. skalik dgn dlsr u tu .. confirm best ..

Fieza79 said...

wahhh...kami pon dh smapai sana baru2 ni tp lom wat n3 lg...hehe..
mmg best noo...giler begamba jadi nya kat situ...!
tp kami bayor gak 10 hngt tu..tk trpikir pulak ms tu..dh masok baru pasan kawasan tk berpagar so leh masuk suka2 ati je..hehee lawak..!

Aida said...

fieza, tunggu entri awak ye .. mesti banyak gambar yg lagi best dari saya .. hehehe