Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, November 23, 2010

Pizza Hut

disbbkan smalam birthday adin, aku selaku tukang masak kat rumah malas nak masak .. bukannya apa, sampai rumah pun dah 7 lebih .. kalau nak masak segala bagai, harus pukul 9.30 dapat makan .. ;p
ahhhh .. alasan akan selalu menjadi alasan kan .. kui kui kui .. jadinya, setelah menerima pendapat ahli² penghuni rumah D-G-05 kata sepakat telah diambil iaitu makan di kedai sahaja .. ahli² penghuni ada yg request kfc tp birthday boy plak cakap nak pizza .. ellehhhh .. bukannya nak makan pizza pun cuma nak makan soup kan ?? cakap jelah .. bukannya mama ni tak tau .. jadi selaku tukang bayar, aku pun setuju ke pizza hut je memandangkan pizza hut terdekat ada kat bandar sri damansara .. pukul 8 sampai siap amik order semer dlm 8.20 makanan pun sampai .. tp serius, servis mmg lembssssss sangat!! bukannya ramai org yg dine in pun tp tetap servis teruk .. rasanya banyak yg berborak kat kaunter dari buat keje .. lantak kau lah labu .. janji aku dapat makanan aku sudah ..
hadiah utk adin tak decide lagi sbb dia request psp atau pun ps2 .. haishhhh ... apsal demanding sangat ni ??? exam pun dapat no 4 je .. tp kelas up terus ke no 1 .. yeayyyy .. okehhh .. akan diusulkan dlm kabinet kelak .. hahaha .. okehhh .. layan pic jommmm ..

saya Adin .. saya suka soup ni je .. bg lah 3 mangkuk pun, confirm saya habiskan .. ;p

jemput makan semer .. bismillahirrahmannirahiiimmm ...

saya dina .. saya pun suka soup .. tp saya kurus sangatlah .. mcm nak minta sikit daging kat badan mama yg gemokkk tu .. ;p



mama saya bg kek ni je utk bday saya .. tak patut kan ??

pastu blanja saya makan pizza, garlic bread dgn air milo .. mama, budget ke apa ni ??

2 comments:

Fieza79 said...

wahh celebrate ehh...pizza mmg 1st place..!

Aida said...

celebrate anak beranak je fieza .. :)