Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 15, 2010

Result Exam

apa yg paling buat mak ayah kembang hidung ? hehehe .. tentulah bila tengok result peksa anak kan .. tak pun bila anak dapat jadi ketua darjah ke .. pengawas ke .. mcm aku tak lah kembang hidung .. tp kembang semangkuk terus .. wooohooo .. ni semer gara² result peksa anak ..
sabtu lepas penuhlah aktiviti aku .. mula² ingatkan adik je ada penyampaian sijil dan hadiah .. skali tengok adin pun tunjuk surat yang dia pun ada majlis hari yang sama dan waktu yang sama .. lahhh .. takkan kami kena pisah ?? pastu aku tanya adin .. adin nak sapa teman ?? abah ke mama ?? pastu adin cakap nak aku yg teman .. dlm kepala aku ni dah fikir, habis je adin amik hadiah tu terus je nak cabut ke sekolah adik plak .. biasanya mcm tadika ni dia ada show dulu pastu baru lah bagi hadiah kan .. jadi mmg sempatlah sangat utk aku kejar ke sekolah adik ..
seawal jam 8 pagi aku dah terpacak kat sekolah adin .. adin cuma dapat anugerah mata pelajaran terbaik .. adin periksa dapat no 4 .. tahun 2 nanti lompat lagi ke kelas yg lain .. kelas mana aku tak pasti sbb full report tak dapat .. settle je adin amik hadiah, terus aku ke sekolah adik .. terus mr hubby cakap adik dapat no 2 .. wahhh .. cek mek ni dapat no 2 ? mcm tak percaya tp aku kena percaya jugak sbb adik ni sifat melawan dia tinggi .. kalau abg pandai lukis, dia pun nak lukis .. kalau abg pandai baca dia pun nak jugak pandai baca .. semoga persaingan yg sihat mcm ni akan berkekalan .. dan moga² mereka akan terus success lagi .. pada aku nilah bonus terbaik yg aku dapat dari anak² aku .. vacation plssss .. hahaha

time adin punya turn amik sijil dan trofi ..

ni time adik .. tengok tudung dia .. sampai dah tak nampak muka .. aku dah betulkan sebelum dia naik pentas, tp tetap gak jadi mcm tu .. geram betul ..

nampak gaya trofi adik lagi besar dari trofi abang .. hehehe ;p

5 comments:

Fieza79 said...

harus bangga tu...tahniah buat bdk berdua tu...

Aida said...

tima kasih fieza .. tulah .. mmg bangga sangat nih ..

Marsha~ said...

ibu mana yg tak bangga kan??? tahniah aida.. ;)

Aleeya said...

tahniah aida..pandai anak2 ko..bangga itu mesti..sejok prot ibu ngandong hehehe

Aida said...

marsha, thanx .. sangat bangga sehingga ke hari ini .. hehehe

yaya, mana tak jadi pandai kalau guru kat rumah tu lagi garang dari guru kelas ..