Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, December 24, 2010

My Big Day

tengok dari belakang je dah tau dah sapa kan .. tulah aku .. my big day .. dah tua ni baru lah sibuk nak habiskan blaja kan .. ngada jekkk .. hahaha .. berbaloi lah bila aku habiskan masa setahun lebih utk buat hr .. walaupun skang ni tak buat dah gaji, pada aku ilmu tulah penting .. nak² blaja hr .. haruslah akta yg banyak .. jadi pada org yg nak tipu² kan aku, sorry beb .. gua dah blaja pasal akta .. kira aku dah tak gentarlah skang ni .. hehehe .. tu jelah yg aku nak citer .. so lepas ni, tiap ahad aku dah melepak je kat rumah .. memasak, membasuh, sidai kain, lipat kain akan menjadi rutin tetap aku selain dari cuci toilet dan lap kipas angin .. azam tahun ni dah pun tercapai iaitu complete kan study .. tahun depan plak azam aku nak kuruskan badan .. aku tak nak makan nasi .. hmmmmm .. lama aku duk pikir .. boleh ke tak ni ?? agak² bley dapat badan mcm jlo pun jadik lah .. tp kalau ada isi, tak bley lah .. oppppsss .. lari topic dah ni .. sudahhh .. jom layan family pic .. :)

6 comments:

Fieza79 said...

bagus la Aida..ada azam mcm tuu...
best nya nengok org sambung studi...huhuu

Aida said...

tulah fieza .. tu jelah harta saya kot .. hehehe

Marsha~ said...

better late than never.. congrats babe....

Aida said...

marsha, setujukkk .. tq .. jom dating with the kids .. hehehe

Arash Libra said...

Tahniah!

Aida said...

arash, thanx .. :)