Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, December 16, 2010

Sabah bahhhh

aku dah di sabah bahhh .. smalam flight dari kuching terus ke sabah .. Alhamdulillah, seminar di kuching success .. participant pun lebih dari target .. dan tadi, participant kat sabah pun lebih dari target .. really happy with that ..
smalam aku sempat lah pegi melihat-lihat pearl .. OMG !!!! mmg sangat happening lah .. aku rambang mata sbb banyak sangat pilihan .. cantik the bomb lah kata org .. duit mmg ada dan semalam sempatlah aku rempat gelang tangan utk cikgu the kiddos yg kat taska .. utk diri sendiri dan kengkawan lain tak cari lagi ni .. ingat ptg ni baru pegi cari ..
so, ada sesapa yg nak kirim barang ?? cepat respond aku utk order ye .. semurah mungkin aku bagi korang .. :)
ok .. will update later ok .. ni still dlm duty .. tp disbbkan aku nak update citer, tetap curi-curi online .. wooohoooo ...

3 comments:

Fieza79 said...

ole2 jgn luper..hehee

RazFiRa said...

bestnye g sabah

Aida said...

fieza, insya'allah .. ada lebih saya bley je bagi .. :)

raz, pegi utk keje .. tp sempat gak selekoh .. :)