Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, December 13, 2010

Outstation

1st time tau aku nak merasa outstation sabah sarawak ni .. naik MAS lagi .. hehehe .. terasa mcm jakun plak .. hahaha .. bukan apa .. yg selalu berjln tu naik Air Asia .. jadi makan semer kena beli tak kira lah air masak skali pun .. so, bila dapat naik MAS tu terasa mcm heavan gile .. pastu dapat makan lagi .. dapat ice cream haagen dazz lagi .. **betul ke tak aku eja tu **
gambar nanti aku akan upload kemudian ye .. cuma nak citer lah .. naik MAS dapat dengar lagu joget melayu .. layan je aku dengar .. terasa mcm nak menari plak .. wakakaka ..
ok lah .. ni aku kat hotel hilton, kuching .. nanti akan citer lagi ye .. nak cari makan sat .. lapar dah ni .. oh ye, tadi siang puas aku borong kek lapis .. meriah lah rumah aku nanti dgn kek lapis .. ;p
ok, daaaaa

6 comments:

Arash Libra said...

it was so different kan? naik 5 stars airlines, tido kat 5 stars hotel! oooo i loiiiikeee it so much! kitak borong kah kek lapis tok? huhu

Aida said...

arash, totally different .. sangat teruja dan over excited .. ;p
ada borong tuk kamuk jugak .. nanti kitak bagik sik kamuk ya .. :)

Arash Libra said...

kikikiki..

gud try to klakar swak tp a bit salah penggunaan kitak di situ..huhu

kitak=awak
kamek=saya
klakar=cakap
sik=tidak/tak

Aida said...

hahaha .. main blasah je cakap .. okeyyy .. mmg ada utk awak ye .. jumpa friday nanti .. :)

Arash Libra said...

thanks aida..

mun ada masa mari kita belajar dgn rostam & bell klakar swak..muahaha..

btw, biz. opp still waiting *wink* (tetap promote!) hahaha

Aida said...

arash, ok .. :)