Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Saturday, December 11, 2010

P.H.D

korang tau kan phd tu apa .. kalau peringkat belajar, itu dah kira peringkat tertinggi dah kalau belajar .. aku takat diploma tu jelah .. tp aku tetap bangga .. ni PHD kisah penyakti ... korang tau apa ?? kalau peringkat penyakit, penyakit ni adalah yg paling extreme sekali .. korang tau apa ?? penyakit hasad dengki .. adoiiiiyaiii ... aku pun pelik .. bukannya aku ada kacau dia ke .. atau aku mintak duit dia ke .. ada ke patut dia menyampah tengok aku asyik pegi indon je .. salah ke weiiii .. dah tiket kapal terbang murah, aku pegi jelah .. dah situ je yg murah .. bley jadi isu plak bila aku pegi indon setahun 2 kali .. biarlah pun .. kan aku dah cakap .. tiket murah .. nak blanja kat sana pun murah .. bukannya pegi pakai duit korang pun .. apa lah yg nak diherankan sangat .. lain lah kalau aku pegi london ke .. paris ke .. bley lah kau bercerita .. takat pegi indon pun korang nak kecoh .. terukkk betul lah .. sudah lah .. yg aku tau, next year bulan 3 aku pegi lagi indon tu .. pastu nanti bulan 9 pun aku pegi lagi .. hah .. puas hati aku .. nanti next year ada tiket murah, aku beli lagi .. kalau boleh nak buat pegi indon tu 3 kali setahun .. biar hangat sikit korang tu kan .. wakakaka ... sudahlah .. malas nak pikir .. aku nak packing baju plak .. next week seminggu aku kat sarawak dgn sabah .. besttt woooo ... sambil keje sambil jalan ... cian kat mr hubby .. kena jaga anak lagi .. tp takpe .. nanti sayang bawak balik ole-ole ye .. wakakakaka ..

4 comments:

Mrs Zamzuri said...

tgk la ko nak cashout brp. aku ari tu try cashout rm 50 jek. nih nak kumpul biar 1K baru cash out. hahaha..

Arash Libra said...

aida..org-org ni kita jalan salah, tak jalan salah..serba-salah..mereka jelah yg betul..biarjelah..

eZa said...

baiq pi lah pe org nak kate... len kali pegi ajak dia skali! hahaha :P

Aida said...

qmie, banyak lah tu.. tp aku tak ramaireader lah .. hehehe

arash, betul tu.. pening kan.. itu pun nak kecoh.. bukannya naik MAS pun .. ;p

eza, tu lah .. tp kalau ajak, lain plak jadi ..malehhhlah..