Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, September 22, 2010

Bila Syahdu ...

masih lagi entry pasal raya .. selagi gambar tak habis upload, slagi tu lah aku akan citer pasal raya .. selalunya korang akan bermaaf-maafan time bila ye ? pagi raya sebelum kaum bapa² dan adam ke masjid utk sembahyang raya atau selepas mereka semua kembali dari sembahyang raya ?? mcm yg family aku dan family mr hubby biasanya selepas mereka balik dari sembahyang raya .. time tu lah semer akan bersalam-salaman dan berpeluk-pelukan .. mungkin ada yg akan mengalir air mata .. tu kalau banyak salah lah tu .. hahaha .. jom tengok aksi peluk² time raya .. ni j yg sempat aku rakamkan ok ..

pic kat atas saat mr hubby memeluk abg nya .. nasib tak pape mr hubby sbb abg dia kan dua kali ganda saiz nya .. alamak .. baru je minta maaf, dah mulut ni celupar sangat .. ;p

ni saat uteh (adik mr hubby) memeluk kakak ipar aku .. ni kakak sulung .. dia lah tukang masak yg sedap di daerah gelang patah .. hehehe .. aku blaja buat ayam masak gulai daun kesum dgn akak lah .. pastu terus jadi peberet aku ..

yg ni lak saat uteh bersama abg idi .. abg idi ni husband kakak .. sangat sporting dan humble .. dan anak aku sangat lah suka bila bersama ayah long nya .. sbb ayah long ni rajin melayan adin dgn dina .. tq ayah long ..
dan last part bila laki aku cuba menjadi org tengah dgn menyatukan 2 anak sedara aku yg suka berbincang mcm org nak bergaduh ni ..

tu jelah citer bila syahdu .. nanti aku nak citer plak part selepas syahdu .. nantikan .. hehehe

2 comments:

Fieza79 said...

syahduu..huhuu...bab2 besalaman dn bemaafan pagi raya ni mmg tk tahan larr..huwaa

Aida said...

hmmm .. tu lah kan fieza .. tp kita org ni gelak² je .. tp dlm hati mmg sungguh sayu ..