Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, September 9, 2010

Mood Keje vs Mood Raya

hehehe .. sebab hari ni aku masih lagi keje dan kena dtg opis, pagi tadi lepas je sahur aku boleh lagi packing barang .. berdondang dendang je aku sbb mood nak pergi keje dah takde dah .. tinggal mood nak raya je .. pastu dari rumah aku gerak ke opis jam 8 dan sampai ke opis 8.25 .. ehhhh .. giler cepat .. padahal kalau gerak jam 8 tu confirm aku lambat .. ni lah penangan raya ..
sampai opis, tengok muka memasing mmg dah takde mood keje .. aku tau .. sbb muka aku pun mcm tu gak .. haahaa ..
kat opis aku tu setiap dept ada decoration memasing .. cuma kat dept kami je agak suam² kuku² je .. tp kami tetap decorate .. buktinya ni - :
shantikkk kan .. hehehe .. tu jelah yg boleh dan mampu kita org buat .. kekeke .. sapa yg deco ?? nak panggil eric tu mmg tak mampu .. jadinya minta jelah pokcik ni buat kan .. hehehe .. nama dia en taro .. hencem kan en taro ni .. ;p

kat dept ni tak ramai .. dia ada 4 unit tp utk kat level 7 ni cuma tinggal 15 org utk 3 unit je .. lg 1 unit duk kat level 4 .. hehehe .. nak buat mcm mana .. itu arahan dari masa ke semasa .. kita ni kira "saya yang menurut perintah" saja .. hehehe .. oklah .. tu saja nak merapu ..

pic kartun ni ada 4 org je .. lawa kan pic kartun ku itu .. hehehe .. tetiba mata jadi bulat .. tp part idung tetap clear .. ala² mancung lah kan .. kekeke ..
ni antara officer kat dept ni .. yg tunjuk peace tu selalu kena buli dgn aku .. ahaksss .. maaf kan kakakmu ini ..
last but not least, mimi .. my partner and my team .. :0

3 comments:

Fieza79 said...

fieza pon maseh kat opis...sekurangnya ada lg teman blogger yg maseh bersiaran...yg len suma dh selamat balek kg...huh

Aida said...

fieza, hmmm .. tulah .. ni melayan dengar lagu raya je kejenya .. hehehe .. fieza balik kg bila ? err kg di mana ?

Encik Taro said...

hensemkan encik taro tuh... hehehe