Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, September 1, 2010

Pening

Pening pun bukan apa .. sbb duk godek nak tukar template blog ni .. akhirnya nilah jadinya .. dulu tu dah cantik, tp gatal gak nak tukar .. nantilah .. kot aku dah rajin nak tukar lagi, akan aku tukar .. hahaha ..
korang ... lagi 8 hari je lagi dah nak raya .. korang punya persiapan mcm mana ?? semer dah cukup kan ?? aku ni, kasut anak je tak beli lagi .. kat kl ni semer tempat pack .. jadinya, aku dah sound mr hubby utk pegi weekend ni .. atau tak, rabu next week kena gak shopping ..
oh ye, tahun ni aku kena keje lagi sampai hari khamis .. ingatkan raya je kena turn by turn, tp cuti kali ni pun kena turn .. adehhhh .. tension aku .. adin plak hari rabu dah naik sekolah .. jadi mmg tak cuti lama ...
perkembangan terkini, adina masih kekal puasa penuh .. adin kurang sehari je .. gigih anak aku ni puasa .. mana tak .. anak cakap sakit perut, mak dia dah jeling² tajam .. wakakaka .. siottt je mak ni .. moga² anak aku diberikan ketabahan utk terus berpuasa ...
ok lah .. aku nak settle keje ni .. **mcm lah busy kan**

5 comments:

Aleeya said...

heheheh ok la ..lawa skin blog ko neh ...lembut jeww..ak ah la raya da dokattttttt

dila~noor said...

cun gak kaler purple nih =)

tererla dina..dl adin ms umur die dpt bls2 hr je kn?tak pdn kurus mek tu..
tah brpla duit raye mama die janji..hehehe

zahra kalau tnye pun sokmo jwb pose..keh keh keh..

Aida said...

yaya, hmm .. tu lah .. harap yg ni kekal lah .. peberet kaler tu purple .. tak sabar lah nak raya .. muahahaha

dilla, time adin dulu dapat lah 24 hari utk umur 5 tahun .. tu pun sbb tak sampai hati .. 6 tahun, pun tak dapat penuh .. ni 7 tahun pun sama gak .. haishhh .. takpelah .. janji dia dah blajar kan .. ganjaran utk dorang ? balik kg raya .. hahahaa .. zalim kan .. tak lah .. janji dorang pegi genting lagi .. tp hujung tahun lah ..

Fieza79 said...

garang nya mak ni..haishh hehe..tp tkpe cpt blaja kalo bisa garang2 tu...
byk yg tak beres lg ni mcm mana nk raya..huhu

Aida said...

fieza, garang tu kejap je .. pastu dah bley gelak dan gurau² manja gitu .. hehehe .. saya pun ada barang yg beli lagi .. :)