Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, January 5, 2011

Bila Jumpa Kawan Lama

adoiiiyaiii .. lama benar dah aku simpan citer ni .. bukan geram ke apa .. tp aku saja nak share .. korang mesti ada kengkawan lama yg dah lama tak jumpa kan .. mcm aku pun ada .. baru ni adalah kawan lama yg dah bertahun tak jumpa .. aku mmg sangat suka kalau dapat jumpa geng lama .. pastu confirm lah akan borak tanpa sempadan kan sbb dah lama tak jumpa .. jadinya, lepas dah settle aku masak tengahari aku pun tunggu dia jemput aku kat rumah .. katanya nak ajak pegi shah alam skali .. aku pun ok jelah sbb dia pun dah rajin nak jemput kan .. aku mmg tak terpikir pun yg dia ada agenda lain .. sungguh aku tak tau .. tengok dia bawak pegi shah alam pastu sedap je dia parking kat kawasan kedai pastu ada plak aku nampak kedai zhulian .. time tu pun aku tak terpikir gak .. tetiba dia cakap kat aku nak ajak dengar taklimat .. haishhh .. kenapalah kau tak cakap dari awal .. aku bukannya minat M.L.M ni .. aku pun melayan jelah dengar .. layan duk layan duk layan dgn muka yg bosan, tetiba aku terdengar ayat ni .. "emas 916 ni adalah tipu .. takde harga sebenarnya .." wahhh sedap kau je kata takde harga .. kalau tak de harga apsal dia mahal .. 1 gram pun dah seratus lebih .. apa kesss .. pastu tiba part dia kata bahagian formula .. dia boleh invest utk 1.5k, 3k atau 5k .. method of payment -:
1) Tunai
2) Kad kredit dan
3) adalah emas 916
lahhh tadi kau kata emas 916 tak laku .. ni tetiba bley plak gadaikan kat kau ye .. mcm siottt je lah korang ni .. cakap tak serupa bikin .. pastu, ada lah akak sorang ni duk suh aku jadi member dan tanya aku minat pakej yg mana ? tau apa aku jawab ??? hehehehe ..
:: saya dtg ni teman kawan je .. saya tak minat pun::
kau rasa dia nak fire aku ke atau dia nak bagi tendangan super kawww ?? siap push aku lagi suh bagi gelang yg aku pakai .. banyak cantik .. penat je mak aku bagi, kau plak sesedap rasa nak mintak gelang ni .. sudahnya aku terus klua dari situ dan tunggu kawan aku .. pastu aku pun apa lagi .. basuh baikkk punya kat dia .. siap cakap, kalau kau nak jumpa aku sekadar nak lepak oklah tp kalau ada agenda kau simpan jelah .. tak jumpa pun aku tak de hallllll ..

2 comments:

Marsha~ said...

issshhh... macam ni punye org pun ade ek... desperate nau nak kaya

Aida said...

tu lah marsha .. senget je kan ..