Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, January 11, 2011

Gelombang Biru Plak

disbbkan kesilapan teknikal campur mental, gelombang ungu takjadi .. sudahnya hari ni gelombang biru dan telah menjadi .. dan rasanya mcm ada kekurangan tetapi setalah ditambah segala perencah dan perisa, alhamdulillah akhirnya menjadi .. dan skang ni kami mengharapkan keputusan yg positif .. aku jadi semangat bila dengar mereka² yg mempertahankan diri .. aku terasa jugak nak bercakap .. tp mengenangkan citer kisah aku mcm dah lapok, aku terus diam .. tp ketidakpuasan tu tetap ada .. aku hanyalah seorang insan yg punya hati dan perasaan .. hati yg cukup kecik dan perasaan yg mudah kecewa .. jadinya, jgn lah kau terus kecik kan hati aku ni dan jgn lah kau luka kan perasaan aku ni .. hukhukhuk .. mcm org putus cinta je plak .. noooo lahhh .. cinta dan kasih aku tetap kat abg botak tu jugak .. takde dah lain .. dia jelah yg tahu perangai buruk baik aku .. dan dia jugaklah yg bley tahan dgn aku ni .. okeeeeyyy .. sudahhh .. tak mau dah pikir bab hati dan perasaan ni .. time skang ni keje dan fokus dan family .. tu je .. err kumpul duit pun ye jugak sbb bulan 3 nanti akan ke bandung lagi .. kali ni pegi dgn kawan² opis .. pastu kena kumpul duit lagi sbb nak bawak mak dgn adik plak pegi bandung .. wah wah .. kalah travel agent tau .. hehehe .. okehhh .. kasi aku tenang skejap .. nanti aku coret kan kisah gleombang tu .. waaaacaaaaa ...

4 comments:

Fieza79 said...

gelombang ape tu Aida...

nk ikut g bandung leh... ?

eZa said...

tak pahammm lerrr...

Aida said...

fieza, jom lah .. yg bulan 3 ni baru ada 2 org je .. nak join jom lah ..

Aida said...

eza, ni tengah kecoh pasal performance dgn bonus .. ada hal skit ..