Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Sunday, January 9, 2011

Gelombang Ungu

hehehe .. korang ingat kat thailand je ada gelombang merah .. kat msia pun ada gak gelombang merah .. tp tu gelombang bila ada bola yg mana fan kelantan turun kat stadium .. huhu .. mmg ramai gilerr .. tp aku tak lah join pun sbb aku bukan org kelantan .. apatah lg minat bola .. nih aku nak citer pasal gelombang ungu @ purple .. panjang kisahnya dan penentu utk gelombang ungu ni adalah esok .. cuma skang ni kita org hanya mampu utk berdoa dan bersatu bagi mendapatkan keputusan yg adil lagi saksama .. tak sabar plak aku nak pegi keje esok .. perghhhhhhh .. tu statement berani mati tu .. ingat senang hati dan perasaan nak pegi keje hari isnin .. sekali dlm seribu je perasaan mcm tu nak dtg .. wakakaka .. betul aku cakap .. dah setahun dah hati dan perasaan aku ni tiada bila nak pegi keje .. tp kewajipan tetap kewajipan kan .. keje tetap keje dan aku tetap kena buat selagi aku makan gaji .. jadinya, esok semangat aku lain skit .. hehehe .. okehhh ... pape nanti aku roger .. haishhhh .. tak sabarnya ..

2 comments:

eZa said...

oooppsss1 sorry! lambat wish...
HAPPY BELATED BIRTHDAY DINA! :)

Aida said...

tq aunty eza .. :)