Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 24, 2010

Aku Suka Dia

hikhik .. gatal lah makcik nii tau .. aku bukan apa .. bukan lah gatal sampai nak bercouple dgn dia pun tp aku suuuuuuuuka sangat tengok rambut dia .. rambut dia panjang .. seksiii lak tu .. haishhh .. tak senonoh betul tau .. errr .. laki aku tetap lah no 1 dan tetap lah sayang walaupun takde rambut tp sbb mamat ni, aku angau kejap .. alololo .. dia pandang aku sebelah mata pun tak tp aku je sibuk suka kat dia .. alahaiii casey james .. ngapa lah kau terkeluar dari AI2010 tu .. tengok cara mcm bley jadi next AI2010 tp hampehhh .. mesti Kara sedih .. takpe .. Lee pun ok gak jadi juara .. muka dah mcm ala² yg menang AF tu .. kalau tanya yaya, mesti dia tau .. dia ratu info .. kannn yaya .. hihihi .. jom tengok pic casey .. (",)

tengok kara peluk casey, siap kaki sebelah terangkat tu .. auwww .. jeles hakuuu ..

ni paling smart .. ;)

8 comments:

Aleeya said...

kahkahkah ..ko ni aida..aku tak sempat la nak follow AI, tp kenal la casey james neh..rmbut dia mmg cun! but..aku ske john lambert emsem wooo rambut itam .... gay pn gay laaa hahahahhaa

dila~noor said...

cian abang botak..die tak jeles ker?hihihih

Aida said...

yaya ~ ayoo .. john lambert tu lagi dia tak pandang hakuuu .. bior lah lelaki sejati mcm ni .. hikhik

Aida said...

dila ~ abg botak tak kisah sbb dia tau takkan dapat pun casey ni .. huhu

Aleeya said...

haaa betul2 ..ok la tu dah letak pun banner contest kat side bar yer, tq, jgn lupa join laks yer...1 jun anto penyertaan, tq sbb nak join...lebiuuuuuuu

Aida said...

yaya ~ ok .. lebiu too ..haishhhh

Marsha~ said...

haih... ni dah teruk dah ni... kena bwk gi berubat ni... huhuhu

Aida said...

marsha ~ aleeerr .. suka sbb rambut je .. kalau lah laki ku ada rambut .. grrr