Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, May 7, 2010

Krispy Kreme

Tengok kat adverstisement hari ni ada donut love kat Krispy Kreme khas utk hari ibu .. duk google kat website utk pic tu takde .. jadinya aku tepek jelah logo krispy kreme ..

ni bukan lah nak promosi .. tp seriously, bila tengok kat paper tadi terus cakap kat dlm hati weekend nak pi cari lah donut ni .. utk sedozen cuma RM23.90 .. ada dua perisa coklatnya .. coklat biasa dan coklat strawberi .. mesti the kiddos suka .. sbb my dotter adina tu mmg suka donut especially yg ada coklat atasnya .. ok .. ok .. dah telan air liur dah ni .. nanti i beli .. huhu

2 comments:

dila~noor said...

eleh..mamanye ke dina yg suke ni..
tak caye..tak caye..

Aida said...

dila ~ mama dia ni tumpang kaki je .. selebihnya anak yg baham dari saki baki mak dia ni .. kikiki ..