Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, May 27, 2010

Kusssss Semangat ..

sentap kejap aku bila terbaca artikel ni yg ada kat dlm paper metro .. aku mmg tak terperanjat kalau budak sekolah yg baru belajar hisap rokok okehhh tp ni baby ye .. baru je 2 tahun .. kalau tengok dari size badan mcm dah umur lebih 2 tahun .. tp ni lah kejadian yg benar² berlaku di negara jiran kita ni .. kenapalah ayah dia sekejam itu ?? 18 bulan dah di bagi nya hisap rokok .. budak time umur 18 bulan baru pandai apa lah sangat .. makan pun bersepah lagi .. tp ni dah diajarnya hisap rokok .. syabassss bebbb .. ko jadi ayah terhebat di zaman iniiii .. grrrrr

6 comments:

Aleeya said...

apela..budak sikecik tu da diajor menda2 tak senonoh, bapak or mama budak tu elok dihukum je..huhhh

Aida said...

hmm .. mungkin sbb negara jiran kita ni org dia suka kan sesuatu yg mencabar .. cisssss

dila~noor said...

astaghfirullahalazim..

dunia ni dah nak tebalik agaknye.tak risau ke ekk..

Aida said...

dila ~ tu lah tu .. kalau dia ajar anak dia buat benda yg berfaedah ok jugak .. ni hisap rokok .. aduhaiiii ..

A.R.A.S.H. 910 said...

owh budak ni ada dlm youtube tuh..mmg dah teruk..akibat dibiarkan..katanya dah dimasukkan ke dalam pusat pemulihan..so serious!

btw, aida sorry background awak yg baru ni susah nak baca..

Aida said...

arash ~ ye ke .. mana ni metro ketinggalan lah ni .. hahaha ..

ok .. saya akan tukar back ground baru .. ;)