Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, May 26, 2010

Aku Terharu ..

aku baru je balik dari duty kat grand season .. duduk kat unit sme selalu out station .. kira banyak event .. best mmg best .. tp kalau selalu mungkin akan jadi tak best kan .. so tadi balik je opis aku terus check email .. kot lah ada good news ke kan .. then nampak email ni .. dan aku rasa sangat terharu .. thanx alicia .. will miss u lah ahmeng .. **ahmeng tu my members group yg panggil .. sangat cute je bunyi dia .. **
ni kat bawah ni aku copy je apa yg alicia tulis .. ada gak org yg appreciate aku kan .. ;)

Dear all my dearest Friends,
I wish to say thank you for being part of my life in whatever way. I
would especially thanks for Sunny that you really did a great job as
class leader.
Aida, thanks for everything.
Anyway, end of the course doesnt mean end of our friendship, rite?!
Keep in touch always!
Cheers
alicia ( always the last to reply email..hehehe)

2 comments:

Aleeya said...

Wahhh sweetnye..aku pun teharu baca..

aida..contest tu dri 1-5 thn je tp as long blom cukup 6 thn tu aku consider leh terima..anto jewww

Aida said...

yaya ~ hmm .. tu lah .. sweet sangat ..

yeayyy .. contest .. aku tengah mencari gambar lama yg cute .. agagaa