Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, May 18, 2010

Tension !!

Air Asia hari ni sangat lembbbbabbbbbb .. tension aku di buatnya .. tp akhirnya aku dapat jugak blok lagi .. huhuhu ... darling aku si fara tu masih lagi tak dapat nak tengok utk ke bali atau pun vietnam ... line hari ni mmg mcm haram ... bukan mcm lagi .. tp mmg haram lah ... haishhhh ...
tp aku puas hati .. RM78 returns flight to bandung .. yippieee .. nampak gaya kena kumpul duit lagi kan .. ;)

6 comments:

RadenAnum said...

bila g kesana?

dila~noor said...

okla tu..dpt gak..yg ktrg ni cube msk stuck2 tak dpt..
adehla..
uit..tu nmpknye dah msk kali ke3 g bandung ekk

Aida said...

anum, mcm biasa fly next year .. maknanya kena simpan duit dulu .. agagaga ...

Aida said...

dila ~ hah .. payah kan .. kak aida ingat hari ni nak tengok area langkawi plak .. nak bawak the kiddos .. mr hubby kena naik bas je lah .. huk huk ..

Aleeya said...

ko nak gi bandung ke aida?hubby aku pun de plan nak bwk kitorg gi..tapi tiket tak beli lagi..bila nye tiket turr???

Aida said...

yaya, yg aida dapat smalam utk mac 2011 .. pegi khamis balik jumaat .. oklah tu .. pegi pun utk shopping je .. takde nya nak tour ke apa .. free n easy je kat sana .. huhu ..