Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, August 23, 2011

Bergumbira..

hehe .. comey kan baby ni .. nama nya Althea .. kami semer serbu rumah dia hari Sabtu lepas .. 1st time jumpa Althea dan mmg sangat cheeky .. dengar lagu je nak goyang badan .. sangat geram dibuatnya ..
sapa pulak aunty ni ?? tetiba nak posing kan .. eh .. no camera pls! ;p
dan inilah tuan rumah nya .. kami semer 'shy-shy cat' memula .. sbb malulah kan .. hahaha
ni tuan rumah ni tak make up pun dah cantik .. kalo dah makeup, habislah .. kebabommmm
group photo mana yg sempat .. blakang tu Syaza .. sebelah aku tu CT, sebelah Nana, Angah Gojes ..
ni ada satu kakak yg super gojes gak .. nama dia kak Madis .. awet muda betul .. hehehe .. time ni Althea dah nak tido dah tu .. ni semer dah lepas berbuka ..

tuan rumah yg baik hati telah memasak nasi dan jugak buat air yg super sedap .. siap ada asam boi ye .. juadah kami pelbagai sbb kengkawan yg lain pun bawak juadah .. ada lah yg janji nak bawak ayam golek, tp dia yg tergolekkkk .. wakaka
dah siap mengemas semer, kami menonton plak cerekarama sampai habis .. habis drama, kami pun balik .. apa pun, tima kasih pada Nana selaku tuan rumah yg melayan kami ni .. mmg super meriah kan .. tp yg paling meriah adalah kisah lepas 1-2 hari kemudian bila Encik MRB perasan ada kicap dlm freezer .. mmg dlm fridge tp di tempat freezer .. habis lah kicap Nana .. hahaha ..

kepada kengkawan yg nak dapatkan tips kecantikan dan pelbagai tips, meh kita jengah-jengah blog Nana kat - :

9 comments:

Hanis Azla said...

eh.. nana era kan.. kelas u berbuka dgn artis.. sgt comel anak dia..

Aida said...

Nana ex-era .. hehe .. kelas ke kak ?? sbb suka lah cara dia .. sempoi dan berwawasan .. hehehe

::cik ZH:: said...

Kak Aida: part yg kicap dlm freezer tu mmg x bole blah..kicap btukar ais...

Aida said...

cik ZH .. hahaha .. entah sapa lah yg terletak kat situ kan .. bantai gelak je kak aida ... ;p

syznrndhrh said...

syaza tade picture dengan Althea. Jealous dgn kak Aida :P

Aida said...

syaza tak sempat amik ekk ?? hehehe .. sebelum tangkap mommy dia, kena tangkap Althea dulu .. kan .. hehehe

syznrndhrh said...

kelas tu kak aida. hihi. thea kan nak tido. jadik, takut dia meragam, tu yg tak sempat tu. hihi

Aida said...

syaza ni bukan apa ni .. tak percaya ye jumpa nana ??

☺Nurul..Zulkifli☺ said...

ishh...sedey nye x dpt join..
ayah tak bg turun sorang2 pulak.
huu