Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, August 19, 2011

SK-II Product

tadikan pegi mid valley.. pegilah kaunter sk11 kat garden tu.. ni gara-gara membaca blog kak nani tu lah .. kak nani dapat jemputan utk bawak 6 org kawan .. jadi aku pun apa lagi .. tak berlengah kau .. bukan senang nak dapat pegi benda mcm ni .. tengok kak nani kat atas ni .. cun kan ?? tak makan usia betul muka dia ni ..
sudahnya dapatlah aku travel kit ni secara FOC .. kak nani, nanti kalo ada benda free mcm ni ajaklah aida lagi ye .. aida suka .. hehehe

2 comments:

Marsha~ said...

best tuuuuuuuuuuuuuuu

Aida said...

marsha, best sebab foc kan ?? hehehe