Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, August 25, 2011

Deko-deko Raya!

ni lah ruang yg kita org buat deko² raya .. dah macam org kawin pun ye gak .. tp cantik .. sesuaiii je .. ni tak habis deko lagi .. sbb kami terkurang meja utk letak balang kuih raya .. haha
dan ni kat workstation aku .. nampak itu pelita .. kalau jatuh, terbakar lah opis aku ni .. wakakaka .. dan tengok kat pc aku tu .. hehehe .. mesti nak kena bukak dulu blog tu kan .. saja nak tengok je .. tak ramai pun yg komen .. 2 org yg je .. hahaha

4 comments:

Hanis Azla said...

hari tu dah cun.. hari ni tambah cun lagi ofis aida yer.. akak pun buat deko2 juga ptg ni.. bergayut2 ketupat sekeliling akak.. he..he..

Marsha~ said...

baik2 kena karen... akekekeke

Aida said...

Kak Hanis, hah .. tu lah tu .. ni tengah duk gantung ketupat gergasi dari kad raya kiriman majikan² .. hehehe

Aida said...

marsha, tu yg risau tu .. dah lah work station ni yg main, risau plak .. hehehe