Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, August 18, 2011

Mati Mek!

smalam dapat parcel lagi.. pening lah mek nak sorokkan barang-barang yg mek beli ni.. tp ni mmg keperluan.. mek kadang malas nak bawak handbag bila ke bank.. jadi kalo beli bag ni mudah lah mek nak masukkan hp, ic dgn kad bank.. kalau tak penuh lah poket baju mek duk letak hp, ic dgn kad bank ..
sebenarnya apa brand pun tak kisah .. tp sbb Cik Puan Yasrina Khalid @ Wynn Yasser ni duk buat sales, hati mek terpaut lagi .. adehhhh
sudahnya, mek mampu tangkap ni je .. hmmm .. lepas ni kalau mek pegi jusco, tak yah dah bawak bag besar .. mek bawak bag ni je sbb bley selit hp, ic, duit dan kad jusco je .. cukup mudah kan urusan mek kan .. lagi pulak dia bertali .. boleh lah mek duk lilitkan kat lengan mek ..

6 comments:

Marsha~ said...

hehehehehehehehe

Aida said...

marsha, hehehe .. hahaha

Uncle Lee said...

Hello Aida, wow! I love that handbag! You have good taste. Your shopping da habis? Sarong kebaya semua da ready for hari raya?

Noticed you orang Malacca.
Saya pun.
I was from Malacca, lived at Limbongan, once upon a time.
Used to go fishing at Batu Berendam, and learned swimming at Tanjong Bidara.

I grew up next to a Malay kampong, and my best friends were Malays. My first date with a girl was my Malay friend's sister.
Because of her I lose my badminton straight sets, ha ha ha..

You have a nice day, and keep a song in your heart.
Best regards from one orang Malacca to another.
Lee.

Aida said...

Hello Uncle Lee,
am grateful with your msg .. So, far my stuff complete .. just need a few thing for the kiddos ..
Uncle, your story so sweet .. luckily u are not married with malay girl ya .. if not, sure u dah sambut raya ..
thanks for dropping .. :)

::cik ZH:: said...

salam kak aida....
zana in da house..
owh, suka brand coach ek??

Aida said...

hi Zana,
slamat datang ..
hehehe ... coach tu baru je minat .. tetiba nak buat koleksi kan .. hehehe