Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, August 15, 2011

Red Velvet Cup Cake


pernah x perasan milk a deal buat offer?? hari tu aku perasan ada yg red velvet cupcake utk 6 biji rm15.. jadi aku pun terus membeli.. mmg agak mahal kot sebab sebiji tu jatuh rm2.50.. tp sbb aku x pernah cuba kek red velvet, jadinya gigih gak beli.. dan apa yg aku suka tentang kek ni adalah toping dia.. sedap lah cheese cream dia.. haishhhh.. kek tu mcm biasa je kot sbb warna je merah.. hmmmm.. kalo kita x support business org melayu, sapa lg kan.. hehehe

2 comments:

Hanis Azla said...

akak pun baru sekali makan kek red velvet ni.. org lain ckp biasa aje.. tp akak ckp sedap.. he..he..

Aida said...

kak hanis, saya pun cakap sedap jugak .. hehehe .. tetiba teringin nak order kek pavlova dari mama Hanis Zalikha .. hehehe