Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, April 28, 2011

Aku pun kena ??



pic kat atas ni pic hp aku .. ye .. N95 je .. blum mampu tukarkan ke BB .. bukan nak tunjuk hp tu sebenarnya .. tp nak tunjuk kan msg yg aku dapat .. tengok from tu .. tak ke banyak sangat digit nya .. mmg sah international .. pastu korang baca msg dia .. tetiba ngaku pakcik .. pastu aku duk pikir, pakcik aku nak mintak top up ?? biar benar .. majoriti pakcik aku semer pakai post paid kecuali aku je yg suka prepaid .. eh .. dah lah nombor nak top tu lain mcm je .. sorry the lori ye !! kau hantar aku msg dan kau harapkan aku top up, jgn mimpi lah .. aku sendiri pakai hot ticket .. hahaha .. siap aku msg balik kat dia cakap "sorry pakcik, saya sendiri pakai hot ticket .. pakcik tukarlah hot ticket .. jimat .." hahaha .. padan muka .. agak² lah nak tipu org pun .. aku rasa korang pun mungkin ada dapat msg mcm ni kot ..

5 comments:

Hanis Azla said...

semalam pun anak akak dpt msg mcm tu.. bdk kecik pun tahu benda mcm ni trick nak menipu.. agaknya ada ke org yg masih boleh terpedaya dgn taktik sebegini? klu ada tak tahulah nak ckp apa.. mmg nak terkena agaknya kot..

Aida said...

anak kak hanis pun dapat ?? hmm mmg org ni dah desprate sangat kot nak duit kan .. hehehe ..

cik zilla said...

baru pasan.. kak aida bru nak jadi follower sy? teroknyer!!

Aida said...

kat opis kan susah nak bukak .. ni dah ok dah .. habis kak aida bawak beruk ke opis .. pastu adjust skit, dah bley on line kat opis ni .. ampunnn ..

nasarudin said...

saja je dorang test..agak2 blum sedar,mestilah dorg dapat habuan..baik puyer