Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Sunday, April 3, 2011

Jamu ooooo Jamu

bila umur dah 30an ni, baru lah terasa nak makan supplement .. dulu ada gak makan epo, tp bila dah habis je stok terus terlupa nak beli yg stok baru .. lepas tu kelaut .. penyakit betul kan .. lah ni smalam masa pegi klinik, ada lah budak staff nurse ni mempromote jamu .. katanya jamu ni dah lama dah ada .. tinggal lagi tak se'hot' jamu mak dara .. aku ada gak tengok jamu mak dara tu .. umanggg aiiii .. mahalnya .. pastu, aku pun membelek lah jamu ni .. tak salah kan kalau mencuba sbb bila kita dah berumur, banyak tenaga yg diperlukan .. jadi aku pun membelilah jamu ratu dara ni 1 botol je .. 1 botol tu ada 60 kapsul dan berharga rm30 .. oklah .. jadinya, smalam gak aku dah mula makan dan pagi ni lepas sarapan tadi pun dah makan .. tp adik tu dah pesan, kalau time bendera jepun jgn makan .. meh tengok gambar botol jamu ni ye ..


jadi kalau korang nak mencuba pun bley .. tp kena beli kat stokis yg berhampiran .. kalau aku makan elok, nanti aku up load lagi ye .. mana tau bley jadi agen plak kan .. hehehe .. ok .. mau bersiap-siap utk menghadiri jemputan org kawin .. makan free ni .. hehehe

2 comments:

Hanis Azla said...

akak selalu pening klu makan jamu.. itu yg kalau beli jamu makan separuh aje.. lps tu bagi kat org tolong habiskan.. he..he..

Aida said...

lorr .. makan skit je .. mungkin sebab jamu ni panas kot .. sbb tu kak hanis sakit kepala .. so far, aida ok je lagi ni ..