Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, April 19, 2011

Kemas dan Cantik !!


tulisan kat atas ni adalah dari hasil tulisan adin .. dgn umur dia yg 8 tahun tu (hujung tahun lah baru 8 tahun) aku kagum sbb tulisan jawi dia sangat kemas dan cantik .. aku rasa masa aku umur mcm dia mungkin tak mampu tulis mcm dia .. lg pun kalau adin membaca tulisan jawi mmg lancar .. aku pun bley baca gak .. tp tak lancar mcm dia lah .. merangkak skit .. wakakaka .. okehlah .. sebagai reward tulisan dia cantik, nanti mama blanja pegi sunway lagoon ye .. hehehe .. kebetulan opis mama ada bagi tiket free .. nanti mama bawak abg dgn adik pegi ye .. abah pun ikut jugak sbb bley jaga abg dgn adik while mama jadi safety girl .. ahaksssss

3 comments:

Marsha~ said...

HA AH... MEMANG CANTIK DAN KEMAS.. TAK SANGKA ADE BUDAK LAKI BOLEH TULIS SEKEMAS INI.. GOOD JOB ADDIN!~

Aida said...

marsha, tu lah tu .. nanti aku update tulisan adik dia ye .. sangat lah comellllllll

eZa said...

ya Allah! so neatttt! ;)