Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, April 19, 2011

Koleksi ke 2

hmm .. nak kata addicted bukan .. tp nak kata kemarok mungkin lah kot .. sbb bila dah dapat satu, gatal lah mata ni nak tengok yg lain plak .. bila dah tengok dgn mata, jatuh plak ke lubuk hati yg sangat mencabarkan minda nihhh .. adehhhh .. tp apa pun aku suka .. dan yg penting, ianya dari blog http://coachlover1980.blogspot.com .. tq yas .. bag cantik sangat dan kualiti tip top !!

seperti biasa, aku menjadi rakus sampai terlupa nak amik pic utk surprise .. ;p

taraaaaa .. ni lah dia .. dah pun dirasmikan masa pegi main bowling minggu lepas .. bau leather dia mmg menusuk ke hidung aku .. hehehe

3 comments:

Hanis Azla said...

wah..wah.. aida.. itu yg org kata klu sekali dah beli tu mmg tak akan cukup satu sbb auranya.. good for u.. mmg cantik pun beg tu... terbau2 sampai sini bau kulitnya.. he..he..

Marsha~ said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aida said...

kak hanis .. tu lah tu .. ni tengah gelapkan hati ni .. tp mcm susah lah .. sbb aura dia kan .. hehehe ..

marsha .. haishhhhhh .. i jeles tengok u punya dulu .. kaler hijau lagi kan ..