Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Sunday, April 24, 2011

Gugur AIDA Masuk FINA

hmmm .. aku tak berapa faham lah marketing astro pasal Akademi Fantasia 9 ni .. kot ye pun nak gugurkan pelajar, biarlah yg sesuai .. kecewa aku bila Aida yang kena gugur .. apa salahnya kalau adik dia pun masuk gak .. barulah persaingan senget adik dan kakak .. lagi pun kalau kata dia tak berbakat, kenapa dari mula dah diambil kan .. hmmm aku nak komplen banyak pun tak guna dah sbb dah kena gugur dah pun .. tadi masa aku dapat call dari aida pun dia sedih .. ni dia still ada kat hotel golden palace lg sbb ada beberapa lagi aktiviti yg dia kena settle mcm trek selebriti tu semer .. pastu aku cakap dgn dia sabar lah dulu .. kot astro tu ada strategi lain .. lagi pun astro ni kan penuh dgn kejutan .. kalau takde kejutan, bukan astro rasanya kan .. tp aku tetap sentap bila Aida keluar .. aku tak nafikan yg suara adik dia lagi power, tp jgn lah sampai gugur .. meh sini aku share gambar Fina plak .. cantik mcm kakak dia gak .. kurus pun mcm kakak dia gak .. dan berbakat mcm akak dia gak .. jadi AFUNDI FINA dan hantarkan ke 32999 .. hehehehe

2 comments:

Hanis Azla said...

bila dah macam2 ada.. macam2 pun boleh jd kan aida.. tp mmg nampak aida tu frust sgt mlm tu..

Aida said...

tu lah kak .. dia call aida pun masih lagi frust .. tp nak buat mcm mana .. dah tu pun namanya kejutan ..