Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, April 7, 2011

Family Photo

owhhh .. jgn lah korang pikir family photo ni yg cantik ye .. sbb susah kita org ni nak bergambar yg penuh ahli keluarga .. err maksud aku, keluarga kecik aku ni lah yg mana dlm pic tu ada aku, mr hubby dan the kiddos .. mmg susah nak dapat family photo kecuali utk time raya .. dan rasanya tu jelah kot .. tp yg ni special punya .. kat dlm kete dan aku set timer capture .. dan hasilnya cunnnn walaupun muka mr hubby agak tak penuh .. janji semer ada lah .. comel je anak² aku ni .. sorang 8 tahun sorang lagi 6 tahun .. mana tak comel sbb masih bawah umur .. time ni nak gomol² pun takpe .. dorang mesti redha je bila mak dorang ni gomol .. tp bayangkan bila dorang dah besar skit .. confirm lepas korang cium pipi dia, dia akan kesat balik .. mcm adin lah suka sangat kesat balik pipi dia lepas aku cium .. hamboiiii .. sabar jelah .. meh tengok family photo kecik aku ni ..

4 comments:

Hanis Azla said...

mmg comel anak2 aida.. senyum seindah suria semuanya.. Semoga kebahagian sentiasa menjadi milik Aida sekeluarga..

Aida said...

tima kasih kak hanis .. kalau kita tak up utk anak kita sapa lagi kan .. tu lah jantung tu lah nyawa ..

Muhamad Siddiq said...

eh!comel ape?kenape pulak yg susah tngkap gambar

Aida said...

Hi Muhamad Siddiq ..
Bukannya susah apa .. sbb en suami tu susah skit nak bergambar .. tu yg susah tu .. :)