Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 23, 2011

Charity Treasure Hunt Hospis Malaysia

1st time aku join treasure hunt .. kalau charity tu slalu lah jugak .. tp treasure hunt mmg tak pernah dah agak jakun skit .. ini pun boleh terikut sbb darling aku Fara yg mengajak .. kalau tak mmg tak akan sama skali aku join .. sebanyak lebih kurang 60+ kereta yg join .. dan bangsa adalah bercampur tak kira melayu atau cina atau india .. ada gak geng dari amp mcm station radio hitz fm, sinar fm dan satu lagi tu kalau tak silap mcm myfm kot .. aku pun tak perasan ..
ni antara peserta yg ada .. mmg ramai .. kita org ni saja je nak duduk kat depan sbb bley masuk dlm paper nanyang siang pau .. ;p
overall program, aku suka lah .. walaupun pertama kali join tp aku suka .. lebih lagi aku plak driver kan .. duk dlm kete sambil mencari memikirkan jawapan yg logik sambil 3 geng lain mencari jawapan kat luar .. apa pun owwwwwseeemmm lah ... hehehe

2 comments:

Hanis Azla said...

owsemlah.. akak tak pernah join treasure hunt ni.. teringin juga..
nnt akak cari muka aida dlm nanyang siang pau yer.. he..he..

Aida said...

ahaha ... nanyang siang pau ye kak .. entah kan ada entahkan tidak .. ;p