Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, May 27, 2011

Glass House - AF9

smalam aku kan cuti .. cuti pun sbb adin ada hari sukan .. memula plan nak amik setengah hari je tp memikirkan adin dan dina dah habis exam, apa salahnya kan berjimba² dgn dorang plak .. kita org pun gigih lah ke Jusco Au2 utk tengok glass house aka rumah kaca AF9 .. aku pegi dlm pukul 11.30 pagi mcm tu .. tengok org mmg tak ramai .. kebetulan pulak budak skolah kan .. dina plak nampak je fina kat rumah kaca tu terus jerit .. kak finaaaaaaa .. warghhhh .. gigih ye .. ari tu dia suka nera .. ni dah beralih arah plak suka fina .. pastu aku dapat lah tengok 5 adik² AF9 yg ada termasuk principal Amy Search dan tenaga pengajar Cikgu Fatty, Cikgu Ning, Cikgu Syafi, Cikgu Adlin dan Cikgu Tari tu aku tak tau nama apa .. yg penting, pak nil pun ada tau .. aku lepak kat situ sampailah pukul 1 .. sbb pukul 1 tu dorang break utk lunch .. tp aku tak tunggu lah .. yg best part, masa dorang nak klua dari rumah kaca tu asal aku panggil je nama dorang mesti dorang pandang .. aku pun apa lagi .. kalah paparazzi .. keje amik gambar je ..
dan lg best part, bila aku berinteraksi dgn fina menggunakan bahasa isyarat .. hehehe .. pada Fina, akak tau kau bley nyanyi dikkkk ... love u lah .. hehehe ..
tengok Erul tu .. siap peace lagi .. hazama entah citer apa tah kat azri ..
time ni lah aku berborak menggunakan bahasa isyarat .. hahaha .. klaka je ..
masa ni Fina tengah kena nilai dgn tenaga pengajar .. kesian dia .. banyak kena kondem dgn cikgu .. takpe .. cikgu kondem tu sbb cikgu sayang .. hehehe
dina : nampak tu abg .. tu kak fina tu ..
adin : biarlah .. bukan dia nampak kita pun ..

6 comments:

Marsha said...

hahahahaha.. jawapn Adin paling kehlasss... tipikal boy.. hahahaha

Aida said...

tu lah tu .. Adin tu nak tengok Azri je .. Mantappppp .. entah apa yg mantap pun aku tak tau .. hehehe

Hanis Azla said...

pergi melawat adik2 yer aida.. rajin betul.. top 5 ni semua best.. siapa2 menang pun akak suka aje.. he..he.. seronok dina dpt jumpa kak fina dia yer..

Aida said...

kak hanis, sambil melayan anak saya pun melayan skalik .. heheehe ..

Bunga said...

salam ziarah..
sempat lagi tu berborak guna bahasa isyarat.. macam manalah agaknya yer..hehe..

Aida said...

Hi Bunga .. Salam dan terima kasih sbb sudi singgah .. bahasa isyarat yg main belasah je .. kalau paham tu kira ok lah tu .. hehehe