Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 30, 2011

Adin Bersukan!

minggu lepas hari khamis tu kena amik cuti sbb adin ada hari sukan sekolah .. hmm gigihlah aku cuti sbb kononnya excited kan .. sampai je skolah aku tengok ramai gilerrrrr lah bebudak skolah ni .. mana nak carik adin ni .. gigih lah aku mencari anak aku tu .. pastu aku teringat yg aku ada bekalkan dia topi kaler merah .. tp aku tengok, rata² bebudak ni pakai cap kaler merah gakkkk .. aiseyyyyy ... aku pun control muka sambil mencarik anak aku .. skali jumpa sbb nampak sign yg budak tu pegang .. hehehe
masa ni dia tak perasan aku amik pic dia .. yg ni guna kamera lah .. tengah nak minum air ..
yg ni guna bb .. ni lepas dah kena paksa pakai cap .. hehehe .. peluh pun dah hilang .. dan acara sukan yg dia masuk adalah menarik bola menggunakan gelung ..
ni cikgu kelas tengah agihkan hadiah ..
adin dapat hadiah .. dia tanya cikgu kenapa bukan medal ? cikgu jawab .... sbb rumah hijau dapat no 4 .. wakaakaaa .. apa lah .. acara senang pun dapat no last .. ;p
dia nak sejukkan hati dia, dia cakap dapat medal nak buat apa kan mama ..
"ok apa adin dapat pencil 2, pembaris 1, sharpener 1 & eraser .. mama tak payah dah beli lagi .. "
yelah .. esok-esok kalau pegi mydin, beli lagi kan ????

4 comments:

Fieza79 said...

janji dpt jgk hadiah..jgn tk dpt lngsung terus nnt dia frust pulak...

Aida said...

fieza, itu lah tu .. budak² kan .. banyak ragam .. hehehe

Marsha said...

hehehe.. hadiah free lain, hadiah beli dari mak lain feel dia.... mesti nak beli gak kat Mydin.. hehehe

Aida said...

marsha, hah ada feel ekk .. dtg mak dia tengah hangin, buat derkkk jeee .. wakakaka