Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, May 26, 2011

Rasa Mas @ ERA

2 minggu lepas aku ada call radio era.. ingat kan x dapat.. tp agaknya dah rezeki kan.. terus lah dapat utk peraduan yg dorang tengah buat.. soalan pun mcm senang je.. habuan yg aku dapat adalah voucher makan kat rasamas yg bernilai rm150.. smalam aku tengok dah dapat dah voucher tu.. aku dapat 4 dan 1 voucher utk 4 org makan.. makanya, boleh lah aku open table kan.. hehehe
tq era.. tq rasamasssss

5 comments:

Mrs Zamzuri said...

kau mmg minah era kan.. manjang menang je kan.

Marsha said...

best tuuuuuuuuuuu.. rejeki rejeki

Hanis Azla said...

wah.. tahniah aida.. rajin eh call radio.. akak klu call pun selalu tak dapat join.. he..he.. takde rezeki..

Aida said...

Qmie, rezeki kot.. Modal pun x sampai rm1.. Tp habuan tu yg best..
last yg aku open table tu 2 tahun lepas kan? Jommm.. Kita rasa mas plak... Hehehe

Aida said...

Marsha, rejeki.. Rejeki.. Hehehe

Kak hanis, mungkin rezeki dan jugak gigih kot.. Rezeki dari tel bb jugak.. Hahaha