Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, May 19, 2011

Selamat Hari Guru

u16 mei adalah sambutan hari guru semalaysia.. kalau zaman kita dulu mungkin cuma bagi cikgu bunga je dan selalunya lebih kepada ikut kempuan.. sbb the kiddos tu dah berzaman stay kat tadika islam al humairah, maka tahun ni teringin lah nak bg cup cakes.. biasanya aku kalau jln-jln x pernah lupa utk belikan cikgu-cikgu tu ole-ole.. sbb aku x pandai buat cup cakes, makanya aku tempah je.. tp syg.. cakenya kerassssss.. frust aku sbb bg cikgu tu makan benda yg keras.. topping dia sedap cuma cake je x sedap.. x pe.. nanti aku gantikan kek mama hanis ye.. yg tu gerenti sedap..
pada cikgu-cikgu aku dari sekolah kebangsaan bkt beruang dan st. david high school, aku ucapkan selamat hari guru..

2 comments:

Hanis Azla said...

klu nak bagi kat org, kita mmg tak puas hati kan klu benda tu ada yg tak kena.. tp takpe cikgu yg menerima tu tahu keikhlasan aida dan anak2.. tentu dia suka juga kek yg cantik tu.. aida sekolah bukit berunag yer.. sepupu2 akak pun sekolah situ juga.. agaknya ada yg sama batch dgn aida kot..

Aida said...

kak hanis, tu lah .. mmg kecewa masa rasa kek tu .. tp nak buat mcm mana .. sbb aida dah kesuntukan masa .. tp takpe .. akan digantikan dgn kek mama hanis zalikha .. yummmyyy ..
kak hanis, betul ke ada yg skolah kat situ .. woww .. mesti ada yg aida kenal kan .. hehehe