Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, May 18, 2011

Penyejuk Tekak

kalau makan ni time tekak kering mmg best kan.. tp ni aku makan ni mlm tadi... ada blind date dgn cik fuzi.. kita org jumpa kat ice room kota damansara.. aku bangga dapat makan kat situ sbb owner dia adalah org melayu.. yeayyy..
kepada kengkawan yang nak mencuba, bley lah ke kota damansara.. dia opposite dgn giant.. selain ice cream, nasi goreng, roti bakar, spagetti, fries dan banyak lagi lah.. sarina dari team jalan-jalan cari makan pun dah dtg.. hehehe

2 comments:

Hanis Azla said...

sedapnya ice cream tu.. akak baru sekali makan kat ice room bangi..

Aida said...

Aida tak tau pun dia ada branh kat bangi.. Tp mmg layan kan kak hanis..